Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

“Zafer kazanmadık; bayrağımızı teslim aldık”

“Zafer kazanmadık; bayrağımızı teslim aldık”

“Zafer kazanmadık; bayrağımızı teslim aldık”

IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi görevine geldikten sonra sorunlarin çözümü için kollari sivayan Sedat Akkus ve ekibi çalismalarina araliksiz devam ediyor.

“Zafer kazanmadik; bayragimizi teslim aldik”

 

IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus, ilçe baskanligi seçimini zafer degil ;bayrak degisimi olarak nitelendirdi. Idlib'de Esed rejiminin hain saldirisi sonucu sehit olan askerlerimiz için bassagligi dileklerinde bulunan Baskan Sedat Akkus , 'Vatan için sehadete eren kahramanlarimiza Cenab-i hak'tan rahmet diliyorum. Allah, ruhlarini sad, mekanlarini cennet eylesin' dedi.

“BIRLIKLIK VE DAYANISMA IÇERISINDE ÇALISMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

IYI Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi olarak birlik ve dayanisma içerisinde olduklarini, hiçbir kimseye küs yada kirgin olmadiklarini söyleyen Baskan Sedat Akkus, “ Sahsim IYI Parti’nin ilçemizde kurucularindan birisiyim. Genel Baskanim Meral Aksener’in liderliginde Genel Baskanimizin önümüzdeki dönem Cumhurbaskanligi makamina gelebilmesi için tüm gücümüzle çalisacagiz. Bir süre önce yapilan Genel kurul toplantisinda partilerimizin teveccühü ile Ilçe Baskanligi görevine geldim. Sahsim ve Ilçe Yönetim Kurulu arkadaslarimiz olarak bizler bir zafer kazanmadik. Bu bir bayrak yarisidir. Bayragimizi daha iyi noktaya tasimak için bayragi bizler teslim aldik. Birlik ve dayanisma içerisinde çalismalarimiz devam edecek.Her ne görüste olursa olsun; IYI Partimizi benimseyen tüm vatandaslarimiza kapimiz ardin kadar açiktir.” Diye konustu.

“VATANDASLARIMIZIN DERTLERI ILE DERTLENIYORUZ”

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ve ekibinin Ceyhan’da sorunlarin üstesinden en iyi sekilde gelecegini ifade eden Baskan Sedat Akkus, Belediye Baskani Kadir Aydar ve ekibine basarilar diledi. Göreve geldiklerinden hemen sonra Mahallelerde vatandaslarla bulusmaya devam ettiklerini belirten Baskan Sedat Akkus, Ceyhan Ilçesinde gitmedik mahalle sokak , ev birakmayacaklarini söyledi.IYI Parti’nin vatandaslar tarafindan her geçen gün artarak daha fazla benimsendigine dikkat çeken Baskan Sedat Akkus, vatandaslarin ilgisine her daim layik

olabilmek için tüm güçleriyle daha fazla çalismaya devam edeceklerini söyledi. Sedat Akkus, “ Yaptigimiz geziler sirasinda vatandaslarimizin dertleri ile dertleniyoruz. Sorunlarini yerinde dinleyerek çözümü noktasinda elimizden geleni yapiyoruz. ilgili yetkililerimize vatandaslarimizin sorunlarini ileterek sorunlarina çare ariyoruz.”Dedi.

“CEYHAN’IMIZDA SORUNLARI HEP BIRLIKTE ÇÖZEBILIRIZ”

Ceyhan Ilçesi’nde issizlik basta olmak üzere bir çok sorun bulunduguna dikkat çeken Baskan Sedat Akkus, Ceyhan Ilçesi’nin daha iyi kalkinmasi için herkeslere daha fazla görevler düstügünü söyledi. Sedat Akkus,“ Ceyhan Ilçesi yillardir beklenen gelismeyi gösteremedi. Issizlik hat safhada. Bir de tarim ile ugrasan vatandaslarimiz sizin de bildiginiz gibi sel felaketine maruz kaldilar. Sorunlarina yeterice çözüm bulunamadi.Çok magdur olan çiftçilerimizin haykirislarina ziyaretlerimiz sirasinda sahit olduk. Bu nedenle TBMM’de görev yapan iktidar milletvekillerimiz basta olmak üzere bizleri temsil eden milletvekillerimizin magdur durumda olan çiftçilerimizin sesine kulak vermelerini ; geregini yapmalarini istiyoruz. Bu konuda ve sorunlarin çözümü konusunda üzerimize düsen görevi her zaman yapmaya haziriz.” Dedi.

“EMBA YETKILILERI CEYHAN’LI EVLATLRIMIZI ISE ALMALI”

Bölgemizde bulunan EMBA Elektrik Üretim A.S’nin Çin Sangay Elektrik Enerjisi A.S Avic-Intl Proje Mühendislik Sirketi ve iki Türk yerli yatirimci tarafindan yatirim yapilan bir ortak girisim sirketi olarak Türkiye'de ithal bir kömür yakitli termik santral projesi gelistirdigini ifade eden Baskan Sedat Akkus, “SEP'in bir asirlik ve güncel teknolojilerdeki enerji üretimindeki deneyimi sayesinde, yüksek kapasite, yüksek güvenilirlik ve yüksek verimlilik ile en çevre dostu, temiz kömür yakitli enerji santrallerinden birini insa etmek için çalisan Emba yetkililerinin Ceyhan ‘da isçi almadiklari seklinde bir sorun ile karsilastiklarini bunu üzüntüyle ögrendiklerini ifade etti. Baskan Sedat Akkus,, “ Emba yetkilileri’nin Ceyhan ilçesinde hiç isçi alimi yapmadiklari seklinde tarafimiza gelen bilgiler bizleri çok üzmektedir. Çin Halk Cumhuriyeti’nden isçi alindigini tespit ederek Ceyhan ilçesi’ndeki evlatlarimizin isçi olarak alinmamasi çok büyük bir eksikliktir. Emba yetkilileri ne kadar çok isçi alirlar ise Ceyhan ilçemize o kadar ilçemize katkida bulunurlar. Ceyhan Ilçemizde evlatlarimiz ise

alinmiyor ise bu çok önemli bie eksikliktir. Bu durumun çözümü noktasinda TBMM’de görev yapan TBMM milletvekillerimiz geregini yapmalilar. Hatta iktidar partisi’nin milletvekilleri bu konuda daha fazla gayret göstermeliler. “ dedi.

“YENI DEVLET HASTANEMIZ EN KISA ZAMANDA HIZMETE BASLAMALI”

Yaklasik 60 dönüm arazi üzerine insa edilen ve toplamda 43.728 metrekare kapali alana sahip 250 yatakli yeni Ceyhan Devlet Hastanesinin 2019 yili içerinde hizmete alinmasinin planlanmasina ragmen hala bitirilemedigini ifade eden Baskan Sedat Akkus,”Ceyhan Ilçesi ve çevre mahallelerinde ikamet eden vatandaslarimizin çok modern bir tesiste saglik hizmeti almalarini saglayacak olan Ceyhan Devlet Hastanesi insaatinda sizin de bildiginiz gibi Adana Il Saglik Müdürü Dr. Ahmet Özer, beraberinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Emrah Ceviz, Personel ve Destek Hizmetleri Baskan Yardimcisi Gülcan Sürer ve projeyi yürüten firma teknik personelleri ile birlikte bir süre önce incelemelerde bulundular. Hatta kamuoyuna bu yil Ocak ayinda hizmete girecegi seklinde açiklamalar yapildi. Bu konuda bir eksiklik var. Bu eksikligin acilen giderilmesini ; en kisa zamanda Ceyhan Devlet Hastanesi ‘nin yeni binasinda hizmet vermesini arz ederiz.” Diye konustu.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli